Tjenester

ERGONOMI

Ergonomi

Fokus ved ergonomisk rådgivning er:

  • God kroppsteknikk

  • God arbeidsteknikk

  • Hensiktsmessig utstyrt og tilpasset arbeidsplass

Funksjonsvurdering

Ved helsemessige plager kan det gjennomføres en funksjonsvurdering ved bedriftsfysioterapeut. Funksjonsvurderingen gir grunnlag for videre råd- og veiledning. Dette kan være instruksjon i øvelser/egentreningsprogram og veiledet trening. Dette er også en fin mulighet til å oppdage sammenhengen mellom ergonomiske forhold på arbeidsplassen og helsemessige plager. Ofte gjennomføres en arbeidsplassvurdering i etterkant av funksjonsvurderingen. Dersom det er nødvendig med fysikalsk behandling er vi behjelpelig med å henvise videre til privat praktiserende fysioterapeut. Vi kan også tilby fysikalsk behandling. En funksjonsvurdering kan være ett ledd i en sykefraværsoppfølging.

Arbeidsplassvurdering

Arbeidsplassvurdering er en individuell kartlegging av sammenhengen mellom miljøfaktorer og helse.

Ergonomisk arbeidsmiljøkartlegging

Ergonomisk arbeidsmiljøkartlegging er en vurdering av de ergonomiske forholdene på arbeidsplassen. Dette er en generell vurdering som ikke er knyttet opp mot spesielle personer med spesielle plager, men tar for seg risikobildet totalt sett.

Undervisning i ergonomi og helse

Vi kan skreddersy undervisning i forhold til arbeidsplassens ergonomiske utfordringer. Eks. riktig arbeidsteknikk og kroppsbruk ved renhold.

Make An Appointment

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

BOOK AN APPOINTMENT